Informatie

Tarieven en betalen

Tandartspraktijk Maresingel hanteert landelijk vastgestelde tarieven. De facturering wordt verzorgt door het landelijk gerenommeerde infomedics. Zij dienen uw nota eerst in bij uw verzekeraar, mits zij hieraan meewerken. Lees meer.

Huisregels

Op deze pagina leest u meer over de huisregels die gelden op onze praktijk. Hier treft u onder andere meer informatie over het tijdig afzeggen van een afspraak, het gebruik van een mobiele telefoon tijden een behandeling en meer.

Klachtenprocedure

Bij Tandartspraktijk Maresingel doen wij er alles aan om uw zo goed mogelijk te zorg te verlenen. Mocht u desalniettemin ontevreden zijn over onze informatieverstrekking of behandelingen dan treft u hier een overzicht van de stappen die u kunt nemen om dit aan te kaarten. Lees meer.

Privacy Statement

Wij nemen uw privacy uiterst serieus. Op deze pagina treft een overzicht van hoe wij omgaan met uw data en gegevens. Tevens treft u hier een overzicht aan van rechten en wat u kunt doen wanneer u het niet eens met de wijze waarop Tandartspraktijk Maresingel uw gegevens verwerkt. Lees meer.