Huisregels

De huisregels van tandartspraktijk maresingel

Afspraken

Als wij een afspraak met u maken dan staat ons mondkundig team en onze behandelkamer voor u klaar. Het niet nakomen van afspraken betekent voor ons dat deze ongebruikt blijven voor geplande duur van uw afspraak. Volgens richtlijnen van onze beroepsverenigingen kunnen wij kosten in rekening brengen voor een niet nagekomen afspraak. Ook bij een te laat, dat wil zeggen minder dan 24 uur van te voren, afgezegde afspraak behoud tandartspraktijk maresingel het recht om kosten in rekening te brengen. Bij het herhaaldelijk niet nakomen van afspraken kunnen wij ertoe overgaan de behandelingsovereenkomst te beëindigen een patiënt.

Informatie verstrekking

Wij verwachten dat u onze behandelaars voorafgaande aan de onderzoeken – maar ook tijdens de behandeling – informeert over belangrijke zaken die met de behandeling en uw algehele gezondheid samenhangen. Naarmate hij/zij beter is geïnformeerd, is hij/zij ook beter in staat u zo goed mogelijk te behandelen. Ook willen wij vragen ons te informeren omtrent wijziging van uw adres contact en/of verzekering. Deze wijzigingen graag z.s.m. per email of schriftelijk doorgeven

Telefoneren tijdens de behandeling

We vragen onze patiënten de mobiele telefoon uit te zetten tijdens de behandelingen, het is storend voor u en voor het team dat u behandelt, als een telefoon afgaat.

Kleine kinderen en baby’s

Baby’s en kleine kinderen mogen op controle afspraken meekomen omdat dit type behandeling slechts kort is. Voor langere behandelafspraken dan 15 minuten kan dit helaas niet. De aandacht die u uw jonge kinderen wilt geven en die zij natuurlijk verdienen kan u en wij tijdens uw behandeling niet geven. Wij kunnen ons werk dan niet goed kunnen doen.

Mondhygiëne

Zorgt u er a.u.b. voor dat niet alleen u maar ook de kinderen grondig poetsen voor een bezoek bij ons.

Taal

Voor, tijdens en na behandelingen is het bijna altijd nodig om met u te overleggen. Buitenlandse patiënten de Nederlandse of Engelse taal niet machtig zijn worden verzocht iemand mee te nemen kan vertalen.

Betaling

Als patiënt heeft u een betalingsverplichting. Hoe u de nota’s kunt voldoen en welke voorwaarden van toepassing zijn leest u bij tarieven & betalen.