De Praktijk

De praktijk

Tandartspraktijk Maresingel is en kleine praktijk met een tandarts en mondhygiëniste waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Het is een moderne praktijk waar de medewerkers streven naar het aanbieden van hoogwaardige tandheelkunde zorg. Het team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en past de meeste moderne technieken toe.

Wij behandelen bij voorkeur preventief om zo te proberen problemen te voorkomen. Ons streven is, indien mogelijk, een gezond en goed functionerend gebit. Daarnaast streven wij er ook naar het gebit er zo goed mogelijk uit te laten zien. Dit met behoud van het persoonlijke en natuurlijke karakter.

Wij verwachten van onze patiënten dat zij ook bijdragen aan een schone mond. Klinisch onderzoek wijst uit dat de basis van iedere succesvolle behandeling een schone mond is. Van patiënten die zich bij ons aanmelden voor cosmetische zorg wordt verwacht dat zij een goede mondhygiëne hebben! Onze mondhygiëniste helpt u graag helpen bij het verbeteren van resultaten.

Helaas is gebitsbehoud niet bij iedereen mogelijk. Derhalve begeleiden wij ook mensen die met gebitsverlies te kampen hebben en helpen wij hen zoeken naar passende oplossingen (bijvoorbeeld implantaten of een goed functionerende prothese) indien zij dit wensen.