Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts is een serieus probleem die mensen weerhoudt van de juiste zorg voor mond en gebit, terwijl het niet of niet tijdig bezoeken van de tandarts kan op de lange termijn zorgen voor onnodige en langdurige behandelingen. Tandartspraktijk Maresingel heeft veel ervaring in het behandelen van angstige patiënten. De rustige aanpak door ons vriendelijke team wordt door onze patiënten op prijs gesteld en als zeer prettig ervaren. Meer weten? Neem contact met ons op +31 (0)71 514 18 38 voor een afspraak.

Uw gezondheid voorop

Zonder regelmatige zorg heeft u een verhoogde kans op aandoeningen die schade aan uw gebit kunnen veroorzaken. Een slecht gebit kan er ook voor zorgen dat u minder goed kauwt en zo de inname van essentiële voedingstoffen aantasten. Tandartspraktijk Maresingel houdt rekening met angstige patiënten zodat ook u kunt genieten van een schoon en gezond gebit.

  • Ontstoken tandvlees kan leiden tot ontstekingen en zelfs tandverlies.
  • Een onbehandeld gebit kan leiden tot botverlies en een verminderd vermogen om uw eten goed te kauwen.
  • Ongezond tandvlees en ongezonde tanden kunnen invloed hebben op uw spraak.
  • Onzekerheid over de staat van uw gebit en uw glimlach kan het zelfvertrouwen ondermijnen.

 

Prettige ervaring

Wij doen er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk voor u te maken door echt de tijd voor u te nemen. Wij lopen stap voor stap de behandeling met u door en zorgen ervoor dat u tijdens het hele proces de controle blijft behouden. Uw welzijn en welbehagen staan voorop. Tandartspraktijk Maresingel heeft jarenlange ervaring met het begeleiden en behandelen van angstige patiënten die huiverig zijn voor een tandartsbezoek. Wij helpen u stapsgewijs zodat ook u kunt blijven genieten van een gezond gebit en een zorgeloze glimlach.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een tandarts in Leiden en omstreken die ervaring heeft met het behandelen van angstige patiënten? Wij vertellen u graag meer over onze aanpak en helpen u graag. Mail of bel ons voor meer informatie of een afspraak op +31 (0)71 514 18 38.